All posts by: admin-ite

About admin-ite

ITE Grup sh.p.k., me vendndodhje ne Tirane, rruga dytesore Autostrada Tirane-Durres KM5 dhe, me aktivitet tregtimin me shumice dhe pakice te materjaleve elektrike, kerkon te punesoje Menaxher Produkti. Kriteret per punesim: •Te kete arsimin e larte Inxhinjeri Elektrike ose Elektronike. •Te jete i moshes deri 45 vjec.

Kompania “ITE Grup” ka ruajtur traditën e krijuar në vite, si kompani instalatore. Pranë“ITE Grup” ekzistojnë ekipe të specializuara në zbërthimin dhe implementimin e projekteve me natyrë civile dhe industriale. Në funksion dhe në plotësim të kësaj tradite, tashmë është vendosur përzgjedhja dhe shfrytëzimi i materiale elektirke te përdorura, në përputhje me standartet dhe normat […]

Grup” paraqitet në tregun shqiptar si një nga firmat kryesore për materiale elektrike, pajisje elektronike dhe telekomunikacionit. “ITE Grup” në rolin e distributorit per materiale elektrike në Shqipëri, është përfaqësuese e firmave nga më prestigjiozet në botë.Partnerët tanë të rëndësishëm janë:  “Schneider Electric”, “General Electric”, “Vimar”, “Vortice”, “Arnocanali”, “Special Cavi Baldasari”, “Femi CZ”, “Electrocanali”, “Bosch” […]