Lajmet e fundit

22Oct 2015

Kompania “ITE Grup” ka ruajtur traditën e krijuar në vite, si kompani instalatore. Pranë“ITE Grup” ekzistojnë ekipe të specializuara në zbërthimin dhe implementimin e projekteve me natyrë civile dhe industriale. Në funksion dhe në plotësim të kësaj tradite, tashmë është vendosur përzgjedhja dhe shfrytëzimi i materiale elektirke te përdorura, në përputhje me standartet dhe normat […]

21Oct 2015

Grup” paraqitet në tregun shqiptar si një nga firmat kryesore për materiale elektrike, pajisje elektronike dhe telekomunikacionit. “ITE Grup” në rolin e distributorit per materiale elektrike në Shqipëri, është përfaqësuese e firmave nga më prestigjiozet në botë.Partnerët tanë të rëndësishëm janë:  “Schneider Electric”, “General Electric”, “Vimar”, “Vortice”, “Arnocanali”, “Special Cavi Baldasari”, “Femi CZ”, “Electrocanali”, “Bosch” […]