Shanse dhe Mundesi

19Nov 2015

ITE Grup sh.p.k., me vendndodhje ne Tirane, rruga dytesore Autostrada Tirane-Durres KM5 dhe, me aktivitet tregtimin me shumice dhe pakice te materjaleve elektrike, kerkon te punesoje Menaxher Produkti. Kriteret per punesim: •Te kete arsimin e larte Inxhinjeri Elektrike ose Elektronike. •Te jete i moshes deri 45 vjec.