materiale elektrikeGrup” paraqitet në tregun shqiptar si një nga firmat kryesore për materiale elektrike, pajisje elektronike dhe telekomunikacionit. “ITE Grup” në rolin e distributorit per materiale elektrike në Shqipëri, është përfaqësuese e firmave nga më prestigjiozet në botë.Partnerët tanë të rëndësishëm janë:  “Schneider Electric”, “General Electric”, “Vimar”, “Vortice”, “Arnocanali”, “Special Cavi Baldasari”, “Femi CZ”, “Electrocanali”, “Bosch” etj. Partneret e zgjedhur paraqesin në çdo kohë cilësi per materiale elektrike , duke ofruar standarde të larta dhe garantuar suksesin  e “ITE Grup”.