Partneret

“ITE Grup” në rolin e distributorit në Shqipëri, është përfaqësuese e firmave nga më prestigjiozet në botë. Partneret e zgjedhur paraqesin cilësi të produkteve dhe shërbimeve të tyre, duke ofruar standarde të larta dhe garantuar suksesin  e “ITE Grup”.

Schneider Electric, General Elcetric, SEA, Telegrup, Elcos, Phoneix Contact, Finder, Lovato, Perry, Frer, Vimar, Elvox, Vortice, Farfisa, Fracarro, BFT, Femi CZ, Arnocanali, Electrocanali, Egi, LDT, Euro2000, Comfra, Brunobaldasari, General Cavi, Special Cavi Baldasar, Fanton, ETK, Panduit, OMS, Idealux, Zumbtobel, 3Philipi, Relco, Bosch, Honeywell, Netwohm, Gobal Fire, Solari Udine

Industriale

phoenix

schneider

lovato

frer

GE

finder

sea

hager

perry

Generator dhe UPS

ctm-logo

logoPramac

telegroup

Blindo Zbarre

megabarre

Erico

graziadio

Civile

arnocanali

femicz

vimar

vortice

electrocanali

 

Ndricim

genex logo

fumagalli

zumtobel

oms

kanlux

 

Ekuipotencial

mitas

hilti

relco

ldt

Instrumenta

unioir

ideal industries

 

Sisteme

solariudine

facc

bosch

acifarfisa

fracarro

bft

Kabllo

generalcavi

comfra

BALDASARI

fanton

panduit

ETK

Terminim

EGI

3m